• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

FC Viitorul a câștigat titlul de campioană iar acum curg ofertele pentru jucătorii lui Gheorghe Hagi. Florinel Coman (19 ani), care este dorit și de Gigi Becali la FCSB, se află și pe lista de achiziții a celor de la Benfica.

Jurnaliștii de la A Bola, cel mai cunoscut cotidian portughez, au tratat subiectul pe prima pagină, în ediția de joi, 18 mai, și au adăugat la interior și câteva declarații pe care le-au luat de la mijlocașul român.

”Sigur că sunt fericit de vestea asta. Benfica este o echipă mare, e campioana Portugaliei. Desigur că mi-ar plăcea să merg să joc acolo”, a spus Coman.

Fotbalistul le-a dezvăluit portughezilor și faptul că ar vrea, chiar dacă pare exagerat, să ajungă la nivelul lui Ronaldo.

"Cristiano Ronaldo este idolul meu, aş vrea să ajung ca el, să ajung la nivelul lui”, a mai spus Coman.

Coman nu ar fi deloc primul român care ar ajunge să evolueze în Portugalia, astfel că oficialii clubului i-au contactat și pe Basarab Panduru și pe Ioan Timofte pentru a lua referințe despre ”perla” lui Hagi.

"Coman e un copil care are caracteristici similare cu cele ale lui Cristiano şi Nani. Este rapid, într-adevăr, dar nu are forţa lui Mbappe. Coman este un jucător cu o tehnică foarte bună care poate juca pe partea stângă, dar intră adesea în zona centrală pentru a trage la poartă sau pentru a oferi pase de gol”, a spus Timofte.

În schimb, Panduru le-a transmis portughezilor că trebuie să aibă mare grijă de Florinel.

”Este un număr 10 extrem de talentat. Dacă sunt atenţi cu el, va deveni un jucător foarte bun. Are multe calităţi pe care alţi colegi de vârsta lui nu le au”, a spus și Panduru.