• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Mihai Costea spera ca Voluntariul să îi ofere şansa să îşi relanseze cariera, însă atacantul nu mai prinde lotul nou-promovatei. Potrivit Gazetei Sporturilor, acest lucru vine ca urmare a faptului că vârful refuză să semneze prelungirea contractului.

După o perioadă în care a făcut doar act de prezenţă la Steaua, Mihai Costea voia să le arate tuturor că nu este un fotbalist terminat, aşa cum mulţi au anticipat. A acceptat să meargă la nou-promovata Voluntari, convins că acolo va fi titular şi va reuşi să îşi intre în formă.

Doar că de la venirea lui Mulţescu, vârful de 27 de ani nu a mai prins lotul echipei. Nu din cauza randamentului slab, ci al faptului că refuză semnarea prelungirii contractului. "Nilă" şi-a pus semnătura în septembrie pe un contract valabil până în vară, dar acum oficialii de la Voluntari au încercat să îl convingă să îşi prelungească înţelegerea. Dorind probabil un angajament la o echipă mai puternică din vara lui 2016, Costea a refuzat, iar decizia sa a avut imediat "răspuns" din partea conducerii: a fost "tras pe linie moartă".

0 goluri a înscris Mihai Costea, în cele 5 partide jucate pentru Voluntari în prima ligă

Costea a rămas în vară liber de contract după despărţirea de Steaua, iar Liga Profesionistă de Fotbal i-a dat acestuia o veste bună la finalul lunii iulie: campioana urma să îi achite 50.000 de euro, restanţe salariale.