• Campionatul European U21: Anglia - Germania (marţi, 27.06, ora 19:00, Digi Sport 1) şi Spania - Italia (marţi, 27.06, ora 22:00, Digi Sport 1)
  • F1: Cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului (duminică, 25.06, ora 16:00, Digi Sport 1)

FC Voluntari a reușit unul dintre cele mai importante transferuri din această iarnă. Ilfovenii l-au achiziționat pe mijlocașul englez Jeffrey Monakana, de la Brighton & Hove Albion, din Championsip (al doilea eșalon al fotbalului britanic).

Monakana (22 de ani) a ajuns deja în Antalya, acolo unde echipa care a debutat în acest sezon în Liga 1 se află în cantonament.

"Bine ai venit, Jeffrey Monakana! Jucătorul în vîrsta de 22 de ani va purta cel mai probabil, tricoul cu numărul 25. Acesta a plecat in Antalya - Turcia și s-a alăturat lotului pregătit de Gheorghe Mulțescu", anunță site-ul oficial al celor din Voluntari.

Jeffrey Monakana a făcut junioratul la Arsenal. La 18 ani a fost transferat de Preston North End, în League One, unde a impresionat, reușind să marcheze 6 goluri și să paseze decisiv la alte 10 goluri, în 49 de meciuri.

La începutul lui 2014, a fost transferat de Brighton & Hove Albion, în Champioship, pentru care nu a apucat să joace vreun meci în campionat. În schimb, în doi ani a fost împrumutat de aceștia la nu mai puțin de 5 echipe: Crawley Town, Aberdeen, Mansfield Town, Carlisle United și Bristol Rovers.