• Finala Cupei României: Astra - Voluntari se joacă sâmbătă, 27 mai, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 20:45
  • Cupa Angliei: finala Arsenal - Chelsea se joacă pe Digi Sport 1, sâmbătă, 27 mai, de la ora 19:30. În aceeaşi zi vă oferim şi finala Cupei Spaniei, Barcelona - Alaves, pe Digi Sport 1, de la 22:30

FC Voluntari a reușit unul dintre cele mai importante transferuri din această iarnă. Ilfovenii l-au achiziționat pe mijlocașul englez Jeffrey Monakana, de la Brighton & Hove Albion, din Championsip (al doilea eșalon al fotbalului britanic).

Monakana (22 de ani) a ajuns deja în Antalya, acolo unde echipa care a debutat în acest sezon în Liga 1 se află în cantonament.

"Bine ai venit, Jeffrey Monakana! Jucătorul în vîrsta de 22 de ani va purta cel mai probabil, tricoul cu numărul 25. Acesta a plecat in Antalya - Turcia și s-a alăturat lotului pregătit de Gheorghe Mulțescu", anunță site-ul oficial al celor din Voluntari.

Jeffrey Monakana a făcut junioratul la Arsenal. La 18 ani a fost transferat de Preston North End, în League One, unde a impresionat, reușind să marcheze 6 goluri și să paseze decisiv la alte 10 goluri, în 49 de meciuri.

La începutul lui 2014, a fost transferat de Brighton & Hove Albion, în Champioship, pentru care nu a apucat să joace vreun meci în campionat. În schimb, în doi ani a fost împrumutat de aceștia la nu mai puțin de 5 echipe: Crawley Town, Aberdeen, Mansfield Town, Carlisle United și Bristol Rovers.