• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

"Avem cel mai bun preparator fizic din Liga 1. Nimeni nu-l poate depăşi la modul în care îi pregăteşte pe jucători", a spus luna trecută Dan Leasă, managerul celor de la Voluntari. Patrick Lăzărescu a plecat însă de la formaţia din Ilfov chiar înaintea jocului important cu FCSB, vineri, 20:45, în direct pe Digi Sport 1.

Şi chiar dacă pare ceva banal, absenţa acestuia ar putea crea probleme fizice dacă nu se găseşte rapid un înlocuitor pe măsură.

Ilfovenii nu se puteau opune plecării lui Lăzărescu, deşi avea contract cu clubul, pentru că oferta moscoviţilor este realmente mare: peste 10.000 de euro. Bani pe care în Liga 1 nici antrenorii principali nu prea îi primesc!

Fost colaborator al lui Dan Petrescu la cele mai importante performanţe obţinute de unul dintre liderii Generaţiei de Aur, Lăzărescu a fost curtat insistent de conducerea lui Dinamo Moscova, acolo unde a mai lucrat în staff-ul "Bursucului". El a plecat în această dimineaţă la Moscova, iar dacă pe hârtie totul va fi ca în promisiunile verbale, va semna contractul.

E puţin probabil ca ruşii să nu se ţină de cuvânt câtă vreme l-au vrut atât de mult încât a doua zi după ce şi-a dat acceptul a avut deja viză şi bilete de avion.

Lăzărescu a fost alături de Petrescu la Urziceni, când s-a câştigat titlul, la ASA - la câştigarea Supercupei, în China - când s-a obţinut Cupa, la Kuban - la promovarea în prima ligă, dar şi la Dinamo Moscova şi în Qatar, la Al Arabi.

Explicatie foto: Lăzărescu, primul din dreapta, alături de Valeriu Bordeanu, Emil Caras, Dan Petrescu şi Dumitru Stângaciu (de la dreapta la stânga).

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT