• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Anunțul potrivit căruia Ionuț Negoiță vrea să se retragă de la Dinamo nu a reprezentat singura lovitură pentru fanii roș-albilor. Și Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al ”câinilor”, a anunțat că este tentat să se retragă din actuala sa funcție.

”M-am tot gândit în ultima vreme și am decis că după pauza de iarnă vreau să fac un pas în spate, vreau să iau o pauză de la tot ce înseamnă Dinamo!

Acest anunț am vrut să-l fac mai de mult, iar cei apropiați mie știu acest lucru, pentru că am mai vorbit cu ei pe acest subiect. Însă, motivele care m-au împins la luarea acestei decizii vreau să le țin numai pentru mine”, a dezvăluit Ionel Dănciulescu, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

Chestionat dacă a ajuns la capătul răbdărilor din cauza unui eventual management defectuos al lui Negoiță sau din cauza atacurilor tot mai dure, în ultima perioadă, venite din partea lui Cornel Dinu, fostul golgheter al roș-albilor a replicat:

”Eu m-am înțeles foarte bine cu cei de la club. Niciodată nu voi da în clubul la care lucrez, repet, motivele vreau să le țin numai pentru mine. 

Sunt în continuare cum am fost mereu, adică alături de Dinamo”, a mai spus Dănciulescu, la Digi Sport.

Simbolurile Stelei, alături de simbolul lui Dinamo! Cum au încercat Ilie Dumitrescu și Duckadam să-i schimbe decizia lui Dănciulescu

Decizia lui Dănciulescu l-a luat prin surprindere și pe Ilie Dumitrescu, fost mare fotbalist al Stelei, marea rivală a roș-albilor. 

”Chiar dacă te-ai gândit, eu zic să fii alături de echipă, pentru că toți sunt alături de o societate când lucrurile nu merg foarte bine. Tu esti ultima persoană care ar trebui să plece de la Dinamo, ești ultima persoană care ar trebui să facă un pas înapoi.

Indiferent de cine va fi în conducerea clubului, tu ești un simbol pentru Dinamo, o persoană care va ajuta foarte mult această societate. Eu aș zice să te gândești și la speța asta.

Tu pentru mine și pentru iubitorii de fotbal din România elti o persoană extrem de importantă în viața echipei.

Îl cunosc foarte bine pe Dănciulescu, îi știu caracterul, rolul lui a fost doar acela de a gestiona vestiarul”, a spus Dumitrescu, care a încercat astfel să-l facă pe Dănciulescu să-și schimbe decizia.

Și Helmuth Duckadam a fost alături de fostul atacant al ”câinilor”.

”În cei 7 ani pe care-i am de când sunt la Steaua și eu am avut momente în care mi-am spus că ar fi mai bine să plec, dar timpul le rezolvă pe toate. Și eu am avut aceste gânduri... aș că mai bine să aștetăm vacanța și poate se vor regla”, a replicat și directorul de imagine al FCSB.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT