• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ianis Zicu a negat că ar fi vorbit cu Negoiţă despre revenirea la Dinamo, pe un post de conducere. S-a zvonit că fostul mijlocaş e văzut de patron drept înlocuitorul ideal pentru fostul director general al clubului, Adrian Mutu, plecat la naţională, însă în acest moment nu există o ofertă concretă.

Echipa din Ştefan cel Mare este în acest moment în afara play-off-ului în Liga 1, dar problemele nu sunt doar în teren. Plecarea lui Mutu la FRF lasă descoperită conducerea "câinilor", astfel că Negoiţă vrea să aducă un om care să preia din atribuţiile fostului decar al naţionalei. Conform ProSport, Zicu e în pole-position, însă oficialii lui Dinamo se gândesc şi la Cristi Bobar, în prezentl în stafful administrativ al lui CFR Cluj.

În direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, Zicu a negat că ar fi fost contactat în acest sens şi a dezvăluit că, în eventualitatea în care Negoiţă îl contactează, va accepta oferta doar cu condiţia să ajungă la echipa sa de suflet în iarnă.

"Nu ştiu nimic. Dacă aş fi vorbit, v-aş fi spus, dar nu am fost contactat de nimeni. Nu sunt genul care să mă ascund. În acest moment, nu mă tentează această variantă. Nu îmi place să vin în timpul campionatului. Dacă ar fi vorba să fie adevărat, aş accepta, dar din iarnă. Pentru că atunci ai posibilitatea să faci multe lucruri, e timp. Eu mă simt în stare de orice în fotbalul românesc", a explicat Zicu, la Fotbal Club.

În privinţa şanselor lui Dinamo să îşi salveze sezonul, Zicu are dubii, mai ales că pe termen scurt lucrurile nu se pot schimba fundamental, în condiţiile în care pregătirea fizică a fost făcută de mântuială.

"E o situaţie grea, nu poţi să spui că mergi la Dinamo şi rezolvi lucrurile. Întâi trebuie să rezolvi problema play-off-ului, pentru că echipa nu a arătat deloc bine în acest debut de sezon. Pregătirea fizică a fost o mare problemă, nu am văzut echipa proaspătă în vreo partidă", a mai spus Zicu.

Dinamo - Juventus Bucureşti, prima etapă din returul sezonului regulat, se joacă luni, de la ora 20:45, în direct la Digi Sport 1. Partida poate fi urmărită în format LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro.