• Tenis WTA Stuttgart: Anastasija Sevastova - Simona Halep se joacă vineri, 28 aprilie, în jurul orei 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2
  • Spania, etapa 35: Real Madrid - Valencia e sâmbătă, de la ora 17:15, în direct pe Digi Sport 1

Abdellah Zoubir este cel mai curtat jucător al Petrolului în această pauză competițională. Autor a 3 goluri în prima parte a sezonului, mijlocașul prahovenilor e disputat de Steaua și Dinamo. Sosit în țără pentru a se alătura echipei ploieștene, francezul a vorbit despre posiblitatea unui transfer la unul dintre granzii bucureșteni.

"Este o plăcere când un club ca Steaua se interesează de mine. Am auzit și eu că au întrebat de mine. E o plăcere ca mă urmăresc cluburi mari. Vom vedea în continuare ce se va întâmpla. Am înțeles că mă urmărește și Dinamo. Steaua și Dinamo sunt cluburi mari. E o onoare. Dar deocamdată rămân concentrat pe Petrolul. Sper ca viitorul să fie unul bun" a declarat Zoubir.

Petrolul e ultima în Liga 1 și odată cu instalarea lui Constantin Schumacher a ajuns la al patrulea antrenor din actuala stagiune. Situația financiară e și ea delicată la Ploiești, dar Zoubir rămâne optimist. "Cred că avem o echipă bună pentru a salva clubul, chiar dacă e dificil. Cu voință, se poate face orice" a încheiat mijlocașul prahovenilor.

Jucătorul venit în vară la Petrolul a marcat 3 goluri 25 de apariții pentru trupa din Ploiești. Mijlocașul de 23 de ani a punctat în disputele cu FC Botoșani, Concordia Chiajna și CFR Cluj și a avut evoluții remarcate la Petrolul îndiferent de numele tehnicianului care s-a aflat pe bancă.

Cota francezului s-a dublat în ultima lună, probabil și datorită interesului manifestat de granzii bucureșteni. Conform site-urilor de specialitate, Zoubir valorează în acest moment 500.000 de euro, cea mai mare cotă pe care atins-o din momentul în care a debutat la profesioniști.

VEZI MAI JOS CEL MAI FRUMOS GOL AL LUI ZOUBIR ÎN LIGA 1