• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Adi Mutu este noul director general al lui Dinamo, iar "Briliantul" se implică deja în politica bucureştenilor, fiind aproape de a-l aduce pe Cosmin Contra în locul lui Ioan Andone, în funcţia de antrenor al "câinilor roşii".

Totuşi, fostul preşedinte al dinamoviştilor, Dinu Gheorghe, nu crede că această funcţie i se potriveşte lui Mutu, despre care spune că este pasager pe acest post.

"Adi Mutu vine într-o funcţie de preşedinte? E director general. Nu ştiu Adi Mutu ce cunoştinţe are, în afară de cele fotbalistice. Trebuie să ai cunoştinţe jurudice, financiare. Să înţelegi cum se desfăşoară totul.

Să dea Dumnezeu să le fie bine. M-aş bucura pentru Adi Mutu. Cu toate că el este pasager în această funcţie", a spus Dinu Gheorghe, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

1 sezon a evoluat Mutu la Dinamo ca jucător, în stagiunea 1999-2000. El a fost cel mai important fotbalist într-un sezon în care echipa din Ştefan cel Mare a reuşit eventul (22 de goluri în 33 de meciuri pentru "câini").