• Cupa României semifinale, tur: CS U Craiova - Voluntari, joi, ora 20:30, pe Digi Sport 1
  • Tenis, WTA Stuttgart: HLAVACKOVA (CZE)/STOSUR (AUS) - HALEP (ROU)/ROSOLSKA (POL), de la ora 16:00, în direct pe Digi Sport 2

FC Viitorul a profitat de pauza competițională pentru a disputa un amical în Bulgaria, contra celor de la Cherno More Varna, nimeni alta decât deținătoarea Cupei Bulgariei.

Partida, care s-a disputat la Balcic, a fost câștigată de către elevii lui Gică Hagi cu scorul de 2-1. Bulgarii au condus la pauză, prin golul marcat de Eugenio (39), dar în partea a doua echipa de pe locul al doilea din Liga 1 a dominat ostilitățile și a marcat de două ori.

După ce Chițu a luat bara la țintă, în prima repriză, minutul 33, Florin Cernat a restabilit egalitatea cu un șut direct din lovitură liberă. Execuția lui Cernat n-a fost singura de efect a acestui meci de pregătire. Și Florin Tănase, fotbalistul care nu a avut loc în lotul României U21 pentru ”dubla” cu Danemarca și cu Țara Galilor, și-a trecut numele pe tabela de marcaj, după un lob de efect peste portarul gazdelor, cu nouă minute înainte de final.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Înaintea partidei s-a ținut un minut de reculegere, potrivit site-ului oficial al celor de la Viitorul, în memoria celui care a fost Lucian Bălan, dar și în memoria victimelor atentatelor de la Paris.

Cherno More Varna - FC Viitorul 1-2
Au marcat: Eugenio 39 / Fl. Cernat 63, Fl. Tănase 81

Cherno More Varna: Canovic – Kostadinov, Trayanov, Coulibaly, Malheiro – Palankov, Georgiev – Nedelkov, Varea, Eugenio – Coureur. Au mai jucat: Nikolov – Minkov, Iliev, Gushlev, Raykov, Vasev, Petkov, Bijev, Schreurs.

FC Viitorul: Buzbuchi (Rîmniceanu 79) – Benzar (Mitrea 46), Țîru (Munteanu 70), Boli (Gheorghe 76), Mitache – Nicoliță (Mișelăricu 70), Filip (Gavra 76), Aganovic (Ganea 46) – I.Hagi (Vînă 46), Cernat (Boukaka 70), Chițu (Tănase 46)
Manager tehnic: Gheorghe Hagi