• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Arena Națională, cel mai mare stadion din România, are toate șansele să fie redeschis săptămâna viitoare. Ultimul document pe care-l așteaptă proprietarul arenei de cinci stele va fi depus, cel mai probabil luni, la Primărie.

Cel puțin asta susține Vasile Dâncuministru al administrației și dezvoltării regionale.

”Probabil că luni, în cadrul ședinței Comisiei Tehnice, agrementul va fi oferit Primăriei și deci se vor putea desfășura meciuri în viitor pe acest stadion. Dacă din 2011 și până în 2016, cei de la Primărie s-ar fi preocupat să aducă buletine de analiză, cum au depus acum, ar fi fost mult mai simplu.

Ne-au adus, după un scandal mediatic, în 3 martie, de la un laborator din Italia care e superior celui de la ISU, documentul care spune că e de categoria B, deci se pot desfășura meciuri”, a spus Dâncu la Pro TV. 

În plus, Dâncu nu înțelege de ce amicalul România - Spania a fost mutat la Cluj.

”Firma a adus la comisia tehnică de pe lângă ministerul pe care-l conduc un buletin de analiză venit de la laboratorul de la ISU, le-am dat rezultatele, iar acesta spunea că se poate desfășura meciul deoarece nu există pericol”, a mai spus Dâncu.

Laurențiu Reghecampf și Marius Șumudică ar fi vrut chiar ca stadionul din București să se deschidă de azi pentru ca derby-ul Steaua - Astra să se poată juca acolo, dar nu s-a putut.

Ultimul meci care s-a disputat pe ”Arena Națională”, înainte ca aceasta să fie înschisă, a fost Steaua - Pandurii, scor 1-1, în etapa a 15-a din Liga 1, meci jucat la 25 octombrie 2015.