• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Conducerea Astrei Giurgiu i-a cerut 100.000 de euro lui Marius Şumudică, pentru a accepta o eventuală reziliere a contractului dintre cele două părţi. Dezvăluirea a fost făcută chiar de tehnicianul campioanei României, la emisiunea "Fotbal Club", de la Digi Sport.

"Am avut o discuţie mai devreme şi mi-au spus că dacă vreau să-mi reziliez contractul, trebuie să plătesc 100.000 de euro. Ei sunt datori la mine, cu acceptul meu, 380.000 de euro. Am semnat pe 29 octombrie acele hârtii, ca să poată spune pe 30 că nu sunt probleme, iar clubul să ia banii de la UEFA", a declarat Şumudică, într-o intervenţie telefonică.

Antrenorul care a adus primul titlu din istoria Astrei a povestit şi cum au decurs negocierile pentru vânzarea lui Denis Alibec la Steaua şi modul în care a fost înşelat de conducerea clubului.

"Eu am ştiut că vor să-l vândă, pentru că am fost anunţat că e singura soluţie pentru salvarea clubului, şi mi-am dat acordul acum două săptămâni. Ştiam că jucătorii nu sunt de acord să semneze acele hârtii privind amânarea datoriilor, aşa că am fost de acord cu vânzarea şi banii pe Alibec să ajungă la jucători şi la restul angajaţilor.

Apoi a venit Dani Coman şi ne-a spus că s-au găsit bani, că s-au împrumutat şi că domnul Niculae nu mai vrea să-l dea pe Alibec. Evident că m-am bucurat. Atunci ni s-a spus să semnăm toţi acele hârtii, pentru că nu mai pleacă nici Alibec, aşa că am convins jucătorii să o facă. Dar a doua sau a treia zi s-a făcut transferul lui Alibec", a povestit Şumudică.

Pe locul 12 după 12 etape, cu 12 puncte, Astra riscă să rateze califcarea în play-off. Şumudică spune că nu ştie care este obiectivul echipei în acest sezon.

"Nu ştiu, încercăm să scoatem cât mai mult, nu ştiu care e obiectivul. În seara asta vom avea o şedinţă. Vor veni domnul Buduru şi domnul Coman să vorbească jucătorilor, iar mâine călătorim la Praga, pentru meciul cu Plzen", a mai spus antrenorul giurgiuvenilor.