• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO CS U Craiova - Dinamo 2-1. La finalul partidei de la Severin, în momentul în care s-au dus spre galerie pentru a le mulțumi pentru susținere, jucătorii roș-albilor au intrat în colimatorul fanilor.

Imaginile cu Nedelcearu, certat de unul dintre liderii galeriei, care era suit pe gard, dar mai ales reacția nervoasă a portarului Brănescu, furnizate pe site-ul digisport.ro, au devenit virale pe net. Nu este pentru prima oară când fanii lui Dinamo îi bagă pe fotbalişti în şedinţă, acelaşi lucru întâmplându-se după înfrângerea cu Chiajna, de pe teren propriu, scor 0-1, din septembrie.

La inițiativa Digi Sport, Laurențiu Brănescu a fost de acord să explice ce s-a întâmplat de fapt la discuția cu fanii.

”Unul dintre suporteri a încercat să-mi reproșeze despre goluri, despre meci, așa cum se întâmplă de obicei la înfrângere. La un moment dat, a început să mă insulte, să mă înjure și m-a scuipat. A scuipat spre mine! Ei, atunci eu m-am aprins. S-a văzut însă din imagini că eu am plecat de acolo, nu avea sens să mai stau”, a spus goalkeeper-ul ”câinilor”, în EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

Brănescu a mai spus apoi și care au fost reproșurile concrete ale fanilor, dar și ce l-a mai deranjat pe el.

”Mi-a reproșat că nu batem pe nimeni, de evoluția personală... nu știu cine putea să-mi reproșeze. Pe mine nu m-a deranjat că-mi reproșează, pentru că e normal, dar m-a scuipat iar în presă a apărut că de fapt eu am scuipat!”, a continuat jucătorul.

Chestionat dacă nu cumva a reacționat și el cu aceeași metodă, Brănescu a replicat:

”Stai, nu înțeleg, dacă te scuipă, ce vrei, să stau să mă mai scuipe o dată? Eu am încercat să aplanez, am liniștit vreo doi-trei oameni, dar...

Nu am scuipat pe nimeni, din contră, eu am fost cel scuipat. Repet, ei pot reproșa, dar în limita bunului simț. Nu cred că trebuie să scuipi sau să bați un jucător.

Până la urmă, ei, dacă le pui mingea la picior, explodează mingea, nu au nicio treabă. Dar este normal să-ți reproșeze ceva din moment ce plătești bilet. Asta este o nimica toată. Era unul care a consumat mai mult alcool și avea salivă în gură și a zis că o să o descarce pe mine”, a mai spus Brănescu pentru Digi Sport.

AUDIO cu reacția lui Brănescu pentru Digi Sport: 

VIDEO cu incidentele după meciul de la Severin: