• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ilie Balaci (59 de ani), fostul mare jucător al Craiovei Maxima, dar și al fotbalului românesc, nu este deloc impresionat de Andrei Ivan, puștiul de 19 ani care este monitorizat de Barcelona B

Într-un interviu EXCLUSIV, acordat pentru Digi Sport, ”Minunea Blondă” crede că în acest moment atacantul nu este la nivelul la care cred mulți și spune că mai trebuie să evolueze în următorii ani.

”Ivan are ceva calități, dar nu pot să vorbesc despre el pentru că am discutat, cred, de două ori cu acest copil. Nu m-a dat așa pe spate. Mi-aduc aminte că, la vârsta lui, Mihai Costea era mult mai competitiv, mult mai bun. Mai știți ceva de Mihai Costea? 

Referitor la acel interes din partea celor de la Barcelona B, nu știu cât adevăr există. Barcelona se uită după juniori, după minori, ca să zic așa, iar în momentul în care ia jucători peste 19 ani, atunci trebuie să fie ceva deosebit. Iar Ivan nu este în momentul de față așa ceva. Poate că la anul, poate peste doi ani, cine știe?”, s-a întrebat, retoric, Balaci.

Tehnicianul, liber de contract în acest moment, crede că Ivan, Bancu, Vătăjelu și Mateiu nu ar fi făcut față la gruparea campioanei, în cazul în care s-ar fi realizat transferul.

”Jucătorii de la Craiova puteau să fie monedă de schimb pentru alții, pentru că mi-e greu să cred că vreunul dintre ei juca la Steaua. Părerea mea este că ei nu au valoare de Steaua. Poate, unul, dar nu are sens să-i dau numele”, a mai spus, autoritar, Balaci pentru Digi Sport.