• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Constantin Budescu (26 de ani) a ratat și a doua tentativă de a semna cu o echipă din zona arabă. Oficialii celor de la Umm Salal nu l-au mai așteptat pe mijlocașul Astrei și au legitimat un alt atacant.

În aceste condiții, Budescu, cel care a revenit vineri la București, a luat decizia de a-și continua activitatea în Liga 1. Vedeta giurgiuvenilor le-a comunicat șefilor clubului că vrea să continue la Astra până la vară, susține Gazeta Sporturilor, dacă nu mai sunt alte oferte.

Când s-a referit la alte oferte, Budescu a lăsat senzația că ar vrea din nou să stea de vorbă cu cei de la Steaua, dar rămâne de văzut și dacă șefii Astrei vor accepta un astfel de transfer.

Budescu este convins că dacă va juca în sezonul intern la fel de bine cum am făcut-o și până acum va prinde un loc în lotul pentru Euro 2016, dar mai ales în echipa care va evolua la turneul final. O prestație bună a jucătorului în Franța îi poate aduce acestuia un transfer poate mult mai bun decât a avut oferte în această iarnă.

”Decarul” liderului din Liga 1 a refuzat până acum o ofertă concretă de la Steaua, din cauza faptului că oficialii roș-albaștrilor îi ofereau același salariu ca la actuala sa echipă.