• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Constantin Budescu (26 de ani), cel mai bun fotbalist din sezonul actual al Ligii 1, are de ales, în acest moment, între a continua la Astra sau a accepta una dintre ofertele celor de la Steaua sau Al Ahli Doha. Cifrele spun că roș-albaștrii par favoriți în acest moment.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a spus de câte ori a avut ocazia că vrea să formeze o echipă puternică în această iarnă, una capabilă de a se lupta pentru calificarea în grupele Champions League. Finanțatorul Gigi Becali i-a pus în capul listei de achiziții pe Constantin Budescu și pe Ciprian Marica.

Budescu, despre care Șumudică spunea că va pleca în Qatar zilele viitoare pentru a efectua vizita medicală, a spus la Digi Sport că va decide până la sfârșitul săptămânii ce va face. Cifrele afacerii, potrivit gsp.ro, par a-l tenta pe fotbalist să aleagă oferta roș-albaștrilor.

Oferta Stelei pentru Astra, în schimbul lui Budescu
1 milion de euro net, sumă achitată în maximum 24 de ore

Oferta Stelei pentru Budescu
20.000 de euro - salariu lunar
4 ani - durata contractului
200.000 de euro - primă pentru calificarea Stelei în grupele Champions League

Oferta celor de la Al Ahli Dubai pentru Astra, în schimbul lui Budescu
500.000 de euro - împrumut până la vară
600.000 de euro - achitați la vară, doar dacă arabii se vor decide să-l cumpere definitiv.

Budescu a spus că nu se gândește la bani și că vrea să ia cea mai bună decizie din punct de vedere profesional. Tentația de a face parte din lotul pentru Euro 2016 este de netegăduit, astfel că vedeta Astrei a mai cerut în plus câteva zile pentru a se decide.

8 ianuarie este ziua în care se va reuni Steaua după vacanța de iarnă.