• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Mario Camora (29 de ani) ar putea ajunge la Steaua in locul lui Guilherme, aflat la un pas de Bari. Campioana a discutat deja cu impresarul jucătorului și le-a făcut o ofertă de 150.000 de euro celor de la CFR Cluj.

În vârstă de 29 de ani, căpitanul ardelenilor e cotat la un milion de euro și spune că încă n-a fost contactat de nimeni din conducerea Stelei.

”Mai am contract cu CFR. Vreau să mă pregătesc, să-mi fac treaba mea aici și după vedem. Nu mai vreau să vorbesc de asta. Am înțeles că impresarul meu a fost contactat, dar cu mine nu a vorbit nimeni direct de la Steaua”, a spus portughezul la reunirea ardelenilor.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Dacă rămâne la CFR, Camora speră să-și ajute echipa să se califice în play-off. Ardelenii sunt la 11 puncte de locul șase, cu trei etape înainte de încheierea sezonului regulat.

”Ce-mi doresc este să câștigăm în aceste trei meciuri care au mai rămas de jucat din sezonul regulat după care vom vedea dacă ajungem sau nu în play-off”, a mai spus Camora.

CFR și-ar putea recupera cele șase puncte pierdute de la TAS anul trecut.

STEAUA ESTE NOMINALIZATĂ LA ECHIPA ANULUI 2015, GRAŢIE PERFORMANŢELOR DIN MANDATUL LUI GÂLCĂ. INTRĂ AICI ŞI VOTEAZĂ-ŢI FAVORIŢII