• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

CFR Cluj nu-şi pierde speranţa. Oficialii din Gruia sunt convinşi că îşi vor recupera la TAS cele 6 puncte, iar ardelenii vor reintra în cursa pentru ultimul loc în play-off.

Echipa lui Toni Conceicao s-ar apropia astfel la cinci puncte de locul 6, ocupat de ASA Târgu Mureş. Cupa României este un alt obiectiv pentru clujeni, care sunt calificaţi în semifinale.

”Trebuie să luptăm și să încercăm pentru că ăsta este rolul nostru. Trebuie să avem acel spirit de învingători și să ne propunem mult ca să realizăm mult. Cât despre procesul de la TAS, sunt convins că avem dreptate, pentru că e o lege care dă dreptate și nu se poate ca un regulament să bată o lege”, a spus Iuliu Mureșan, președintele fostei campioane la Digi Sport.

Și jucătorii ardelenilor cred în posibilitatea ca CFR să intre în play-off.
”Cât timp avem șanse la play-off noi vom crede în ele până la final și sperăm să reușim”, a spus Traian Marc.

”Vreau să câștig un trofeu cu CFR sezonul acesta iar acesta poate fi Cupa României”, a completat Mario Camora.

 are un program dificil. În ultimele trei etape din sezonul regulat, ardelenii vor întâlni liderul Astra, ASA Târgu Mureş şi CSU Craiova.