• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO CS U Craiova - Dinamo 2-1. Oltenii au câștigat meciul de la Severin, la finalul unei partide extrem de frumoase, peste media de acum din Liga 1, iar acum visează la titlul de campioană.

Marcel Popescu, președintele celor de la CS U Craiova, a spus, pentru prosport.ro, că echipa lui Gigi Mulțescu are valoare pentru a se bate cu Steaua la cununa cu lauri.

”Noi vrem să fim campioni! Nu există obiectiv sau sarcină de partid. Noi nu mergem la şcoală ca să luăm locul trei. Mergem pentru premiul unu.

Sunt 22 de ani de când Craiova nu joacă în cupele europene, 22 de ani! În acest sezon va fi gata şi stadionul”, a spus Popescu. 

Oficialul ”juveților” a mai povestit și tactica pe care au ales-o conducătorii pentru a-i motiva pe jucători înaintea partidei cu roș-albii.

”Am stat de vorbă cu Gigi Mulțescu înainte şi am luat decizia să plecăm spre Severin în ziua meciului. Pentru că... 100 de km trecând şi văzând maşini şi fulare...

A fost o încărcătură emoţională pe care ei nu o ştiau. A fost un truc pregătit împreună cu Gigi! Am zis hai să vadă ce înseamnă Craiova! Şi au văzut cu vârf şi îndesat, mai ales la înapoiere”, a mai spus Popescu.