• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO CS U Craiova - Dinamo 2-1. Băieții lui Gheorghe Mulțescu au câștigat mult așteptatul meci cu rivalii bucureșteni, în fața a aproximativ 10.000 de spectatori, care au făcut o atmosferă superbă în tribunele stadionului din Severin.

Oltenii au obținut victoria, dar au ajuns și în fața Comisiei de Disciplină a FRF, care a decis să penalizeze clubul din Bănie cu suma de 5.000 de lei. Motivul? O fumigenă aruncată din tribună de către fanii oltenilor. Chiar dacă aceasta a fost imediat îndepărtată de pe gazon, incidentul a fost notat de către observator.

La finalul partidei, fanii juveților au declanșat fiesta în timp ce la peluza ”câinilor”, Brănescu și colegii săi ”au fost băgați în ședință”.

Alte decizii ale Comisiei de Disciplină:

Pandurii Târgu Jiu a primit o penalitate de 3.000 de lei şi are un termen de graţie de cinci zile pentru plata datoriilor către fostul atacant Wellington Da Silva.

Preparatorul fizic al echipei FC Voluntari, Petru Lăzărescu, a fost suspendat pentru un meci şi a primit o penalitate de 640 de lei pentru eliminarea de la meciul cu ASA Târgu Mureş.