• TENIS BRD Bucharest Open, joi: Begu - Cristian, acum pe Digi Sport 2 şi Dulgheru - Alexandrova (20:30, Digi Sport 2)
  • Preliminarii Europa League: Zira-Astra, joi, 20.07, Digi Sport 1, de la ora 20:00

 

VIDEO Steaua - Gaz Metan Mediaș 0-1. La finalul partidei de duminică seară, de pe ”Arena Națională”, Gabi Balint, expert Digi Sport, a avut o reacție dură la adresa lui Vali Crețu, cel care a comis penalty-ul asupra lui Adi Popa, ratat însă de Boldrin.

Fostul mare fotbalist nu a găsit nicio explicație logică în intervenție pe care a avut-o fundașul dreapta al medieșenilor.

”Nu știu ce a fost în capul lui Crețu, pentru că mă duce cu gândul să-l acuz  de intenție!”, a reacționat Balint la ”Fotbal Club”.

Crețu nu a rămas indiferent și a spus, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, că a luat în calcul posibilitatea de a-l acționa în instanță pe Gabi Balint.

”A jucat Balint fotbal... Poate pe vremea lui așa era, se făceau blaturi atunci când juca el. Nu-mi vine să cred că a spus așa ceva. Nu se poate să te joci așa cu cuvintele.

Eu am și vorbit cu un avocat, să-l dau în judecată pe Balint. Dar mi-a zis avocatul că este greu de câștigat procesul pe declarația pe care a făcut-o el”, a spus Crețu.

VIDEO cu faultul comis de Crețu contra lui Adi Popa