• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO CS U Craiova - Dinamo 2-1. Acesta a fost meciul care i-a scos din minţi pe oficialii bucureştenilor. Evoluţia şi atitudinea jucătorilor lui Ioan Andone l-au făcut pe Ionel Dănciulescu să lanseze un avertisment la adresa acestora: va exista o evaluare a fiecărui fotbalist.

"Prestațiile noastre nu sunt cele pe care le așteaptăm cu toții și pe care le așteaptă suporterii. Într-o oarecare măsură au și ei dreptate, vin de la sute de kilometri și își doresc să vadă prestații bune și devotament.

Devotamentul nu prea s-a văzut la echipă în această perioadă. Va exista o evaluare a fiecărui jucător pentru că nu se mai poate continua așa. Au toate condițiile pentru a face performață, au banii primiți la zi.

Jucătorii ar trebui să-și revizuiască atitudinea față de fotbal și față de ce vor ei de la fotbal. Unii jucători au ajuns foarte ușor la acest club. Totul a funcționat foarte bine la începutul campionatului, până la plecarea lui Mevlja", a comentat Dănciulescu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

După primele 12 etape disputate din Liga 1, Dinamo este abia pe locul 8 în clasament, la nu mai puţin de 10 puncte în spatele rivalei Steaua şi la 3 lungimi de ultimul loc de play-off.