• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Dumitru Dragomir, care la 30 mai va împlini 70 de ani, a fost aproape de a reveni în fotbal, mai exact ca președinte la FC Voluntari. Dragomir a explicat care sunt motivele care l-au făcut să refuze momentan oferta ilfovenilor.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a explicat, ÎN DIRECT la ”Digi Sport Special”, de ce nu dorește să revină acum în Liga 1.

”Într-adevăr au fost niște discuții cu un club de lângă București, de fapt este vorba despre FC Voluntari, nu are rost să ne ascundem. Aveam termen până la 22 ianuarie să le dau un răspuns, dar o să le spun că mai am nevoie de timp”, a spus Dragomir la Digi Sport.

”Corleone” se teme de o revenire în fotbalul românesc.

”Nu știu dacă este momentul ca eu să mă întorc acum în fotbal, mai ales pentru mine. În rest, nu erau probleme acolo, este un club serios, susținut de comunitate. Nu sunt niciun fel de probleme. A fost și un control de la Curtea de Conturi și totul a fost în regulă”, a adăugat Dragomir la ”Digi Sport Special”.

Ar fi prima funcţie oficială ocupată de Dumitru Dragomir după plecarea de la Liga Profesionistă de Fotbal, pe care a condus-o în perioada 1996-2013.

Înainte de 1989, Dragomir a mai fost preşedinte la Viitorul Scornicești, FCM Brașov și Victoria București.