• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam (56 de ani), nu scapă de problemele medicale. După ce a suferit destul din cauza durerilor de la brațul drept, cele care l-au și forțat să se retragă mai devreme din activitatea de fotbalist, fostul portar are acum probleme și cu genunchiul.

Oficialul Stelei este obligat să suporte a opta intervenție chirurgicală. De data aceasta la genunchi, a anunțat gsp.ro. Duckadam are dureri foarte mari la piciorul stâng iar singura soluție pentru ca probleme să dispară este operația.

”Am dureri foarte mari la genunchiul stâng, am făcut mai multe analize, am discutat cu mai mulți specialiști și împreună am ajuns la concluzia că singura soluție este o proteză care practic va înlocui rotula.

Cât ești fotbalist te bucuri de rezultate, de trofee, de tot, după care la bătrânețe începi să simți cu adevărat problemele. Asta este. Practic, nu mai sunt ligamente acolo, s-a ajuns os pe os iar durerile sunt groaznice”, a spus Duckadam pentru digisport.ro.

”Eroul de la Sevilla” ne-a mărturisit că a programat operația, care este iminentă, la finalul lunii ianuarie din două motive.

”Am decis ca operația să o fac la finalul lunii ianuarie, poate chiar începutul lui februarie. De ce atunci? Mi-e frică de operație, nu vă mint, mai ales că este vorba despre o intervenție grea, urmată apoi de o perioadă de refacere și mai grea.

În al doilea rând, vreau ca acum de Sărbători să merg în Arizona, America, pentru că nu am mai fost de șapte ani. În plus, dacă m-aș opera nu aș mai avea voie apoi să zbor cu avionul”, a conchis Duckadam pentru Digi Sport.