• Liga 1 - Play-out etapa a 13-a: Concordia Chiajna - Botoşani, pe DigiSport 1, luni, 29.05, ora 20:30
  • Handbal masculin - Champions League Final 4: Veszprem - PSG (Digi Sport 1, sâmbătă, 03.06, ora 16:15) şi Vardar - Barcelona (DigiSport 1, sâmbătă, 03.06, ora 19:00)

La o zi după reunirea lotului dinamovist a ajuns în România şi golgheterul Harlem-Eddy Gnohere (27 de ani), care a întârziat pentru că a stat mai mult cu familia.

Chiar antrenorul Mircea Rednic i-a permis să ajungă mai târziu la București, asta și ca un premiu pentru cele opt goluri reuşite până acum în tricoul roș-albilor în Liga 1.

”Nu ştiu câte goluri voi marca în partea a doua a sezonului, nu am ca obiectiv un număr anume, o să aştept finalul sezonului ca să văd câte goluri voi avea, dar nu am un astfel de obiectiv”, a spus francezul născut chiar la Paris.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Cel poreclit ”Bizonul” n-a urmărit mass-media din România, astfel că a aflat chiar pe aeroport că a rămas fără prietenul său de la Dinamo, Collins Fai, care s-a înțeles cu Standard Liege.

”Îmi pare rău, Fai este prietenul meu, ne-am înţeles bine atât pe teren cât şi în afara lui. El mi-a arătat Bucureştiul, România şi sunt fericit pentru el că a ajuns acolo”, a adăugat Gnohere.

Harlem Gnohere a ajuns la Dinamo vara trecută, după ce s-a antrenat şi a fost refuzat de Petrolul.

12 goluri a marcat Gnohere pentru Dinamo în cele 24 de partide disputate în toate competițiile.