• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

La o zi după reunirea lotului dinamovist a ajuns în România şi golgheterul Harlem-Eddy Gnohere (27 de ani), care a întârziat pentru că a stat mai mult cu familia.

Chiar antrenorul Mircea Rednic i-a permis să ajungă mai târziu la București, asta și ca un premiu pentru cele opt goluri reuşite până acum în tricoul roș-albilor în Liga 1.

”Nu ştiu câte goluri voi marca în partea a doua a sezonului, nu am ca obiectiv un număr anume, o să aştept finalul sezonului ca să văd câte goluri voi avea, dar nu am un astfel de obiectiv”, a spus francezul născut chiar la Paris.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Cel poreclit ”Bizonul” n-a urmărit mass-media din România, astfel că a aflat chiar pe aeroport că a rămas fără prietenul său de la Dinamo, Collins Fai, care s-a înțeles cu Standard Liege.

”Îmi pare rău, Fai este prietenul meu, ne-am înţeles bine atât pe teren cât şi în afara lui. El mi-a arătat Bucureştiul, România şi sunt fericit pentru el că a ajuns acolo”, a adăugat Gnohere.

Harlem Gnohere a ajuns la Dinamo vara trecută, după ce s-a antrenat şi a fost refuzat de Petrolul.

12 goluri a marcat Gnohere pentru Dinamo în cele 24 de partide disputate în toate competițiile.