• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

FC Viitorul a terminat anul 2015 pe locul al doilea al Ligii 1, la trei puncte în spatele Astrei, care are 46 de puncte, dar Hagi le vede favorite la titlu pe Steaua și pe Dinamo. ”Regele” spune însă că și echipa sa luptă pentru cununa cu lauri.

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al celor de la FC Viitorul, este mulțumit de evoluția pe care a avut-o până acum clubul din Ovidiu, dar spune că echipa sa nu se va opri aici.

”Pentru mine, echipele de tradiție Steaua și Dinamo sunt favorite la titlu, pentru că au o istorie în spate și pentru că știu cu ce se mănâncă, știu să câștige, sunt obișnuite cu presiunea. 

Noi suntem acolo sus, vrem să ne batem cu ei, suntem pe locul al doilea, dar vrem mai sus. De acum obiectivul nostru va fi să ne batem pentru primele locuri sau să fim campioni”, a spus Hagi, care în februarie va împlini 51 de ani. 

Hagi spune de ce nu a ajuns Constantin Budescu, în trecut, la Viitorul, dar se bucură acum că-l are pe Florin Cernat

”Mie mi-a plăcut mereu acest jucător, dar eu n-am bani de transferuri. Mă bucur pentru el că a ajuns la un nivel foarte bun, e la națională, sper să fie în formă la Europene.

Eu îl am acum pe Cernat, un fotbalist extraordinar, cu experiență, fiecare club încearcă să fie mai puternic prin modul lui”, a mai spus Hagi.