• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Interes ridicat pentru meciul dintre CS U Craiova şi Dinamo, care va încheia etapa a 12-a din Liga 1, în această seară, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Până aseară, s-au vândut aproximativ 6.000 de bilete, jumătate din totalul celor scoase la vânzare.

Pentru duelul cu echipa lui Ioan Andone, Craiova a scos la vânzare 12.000 de bilete, aproape jumătate din capacitatea stadionului de la Drobeta-Turunu Severin, iar oficialii echipei lui Gheorghe Mulţescu aşteaptă peste 10.000 de spectatori.

În condiţiile în care de duminică dimineaţă biletele au fost disponibile și la casele arenei din Severin, sunt şanse mari ca "targetul" conducerii să fie atins.

Suporterii craioveni vor pleca spre Severin cu patru ore înainte de startul partidei. Deşi este vorba despre un meci considerat pe teren propriu, aceasta va fi a doua deplasare importantă a galeriei lui CS U în acest sezon, după cea de la duelul cu Steaua, când aproximativ 2.000 de fani au fost prezenţi pe Arena Naţională.

În schimb, suprinzător poate, echipa va porni spre locul de disputare al meciului cu doar trei ore înainte de fluierul de start. Potrivit surselor Digi Sport, Craiova va fi însoţită de poliţie pe traseul spre Severin, de aproximativ 110 km, pentru a evita eventuale probleme în trafic.

De altfel, şi în prima etapă a campionatului, când CS U a jucat la Severin cu Pandurii, Mulţescu a decis ca echipa să plece din Craiova în ziua meciului, dar de dimineaţă.

De cealaltă parte, Dinamo a ajuns încă de duminică la Severin şi a făcut deja un antrenament, însă pe un teren diferit de cel pe care va avea loc partida.

"Craiova are o perioadă mai bună decât a noastră şi au șansa să ajungă la 3 puncte de Steaua, dar sper ca băieții să fie concentrați. Trebuie neapărat să batem, acesta este obiectivul nostru. Jucătorii sunt puțin datori față de Dinamo, mai ales după punctele pierdute acasă.

Am avut foarte mulți jucători la loturile naționale, sper ca ei să se concentreze la acest meci. Este foarte important să obținem un rezultat pozitiv și să luăm cât mai multe puncte din următoarele 3 meciuri, ca să rămânem acolo, sus", a declarat noul director general al alb-roşiilor, Adrian Mutu, la emisiunea "Digi Sport Matinal".

În ceea ce priveşte echipa de start a oltenilor, Mulţescu pregăteşte o surpriză. Deşi Madson este refăcut, tehnicianul Craiovei ar putea improviza cu fundaşul Popov la mijloc. Bulgarul ar urma să facă pereche cu un conaţional, Zlatinski.

CS U Craiova - Dinamo se joacă luni, de la ora 20.30, în direct la Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro și m.digisport.ro.