• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua a făcut până acum 10 achiziții, dar campania de transferuri nu este încheiată. Andrei Ivan (19 ani), puștiul-minune al celor de la CSU Craiova, este încă una dintre țintele roș-albaștrilor.

Ivan a refuzat prima ofertă a Stelei și pare greu de convins să-și schimbe opțiunea, chiar dacă Anamaria Prodan a spus va încerca să rezolve mutarea. Potrivit unor apropiați de-ai jucătorului, citați de Pro Sport, atacantul nu este convins că daca va semna cu gruparea campioană va avea șanse mai mari de a prinde lotul pentru Euro 2016.

Declarațiile pe care le-au făcut atât Laurențiu Reghecampf cât și Gigi Becali, legate de faptul că Ivan este un fotbalist de viitor și că are șanse mci de a fi titular din prima, l-au pus pe gânduri pe jucător, care a spus ”pas” primei oferte.

Tânărul fotbalist este astfel convins că dacă va rămâne la CSU Craiova va avea asigurat locul de titular, plus că acolo toată echipa va juca pentru el. În plus, cota pe care o va căpăta după Euro 2016 îl va ajuta să plece de la olteni direct în străinătate.

Acesta nu este singurul motiv care i-a dat de gândit lui Ivan. Steaua i-a propus un contract valabil pe cinci sezoane iar jucătorul e convins că bucureștenii vor cere o sumă mare de bani la revânzare. Fotbalistul se teme astfel să nu fie obligat să stea la roș-albaștri până la finalul contractului și să nu devină un nou ”caz Cristi Tănase”.

10 transferuri a rezolvat Steaua în această iarnă: Mihai Pintilii (liber), Alexandru Bourceanu (liber), Paul Pîrvulescu (revenit după împrumutul la FC Voluntari), Marko Momcilovic (Pandurii - pentru 250.000 de euro), Ciprian Marica (liber), Thaer Bawab(liber), Doru PopadiucCătălin Ştefănescu şi Sebastian Chitoşcă (toţi 3 de la Ceahlăul - pentru 150.000 de euro), Timo Gebhart (liber de contract, urmează să fie prezentat).