• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO CS U Craiova - Dinamo 2-1. Oltenii s-au apropiat la numai 3 puncte de liderul Steaua, după unul dintre cele mai frumoase meciuri ale acestui sezon de Liga 1. Victoria gazdelor a fost adusă de golul lui Briceag, din minutul 71.

Înaintea partidei, Adi Mutu, noul manager general al oaspeţilor, s-a întâlnit cu părinţii lui Andrei Ivan, lucru recunoscut şi de atacantul care a deschis scorul la Severin.

"Şi dacă s-au întâlnit cu Adi Mutu, ce? Suntem prieteni de familie cu Adrian Mutu. Nu am vorbit de Dinamo. Mă tentează doar un transfer afară", a admis internaţionalul român.

"A fost o victorie frumoasă. Suntem bucuroşi şi le mulţumim suporterilor că au venit în număr cât mai mare. Am vrut să trimit în faţa porţii şi dacă s-a nimerit să fie deviat, iportant este că am învins. Noi dăm totul la meciul cu Mediaş. La titlu nu ne gândim încă. Să nu ne îmbătăm cu apă rece. Trebuie să prindem play-off-ul", a adăugat Ivan.

După primele 12 etape disputate din Liga 1, echipa lui Gigi Mulţescu a adunat 23 de puncte şi se află la numai 3 lungimi de liderul Steaua. Oltenii s-au distanţat la 3 puncte de Viitorul lui Gică Hagi.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI IVAN