• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO CS U Craiova - Dinamo 2-1. Eșecul pe care roș-albii l-au suferit la Severin a creat o presiune fantastică asupra lui Ioan Andone. Tehnicianul ”câinilor” este la un pas să fie demis, chiar dacă ”Fălcosul” trebuie să primească o sumă importantă de bani în acest caz.

Despre o eventuală schimbare a antrenorului de la Dinamo a vorbit și Giani Kiriță. Prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”, fostul căpitan al roș-albilor a lăsat de înțeles că este nevoie de o remaniere totală a staff-ului tehnic al ”câinilor”.

”Într-adevăr, nea Ando este antrenor din garda veche, cred că poate revigora echipa, dar vreau să văd la Dinamo pe bancă alt entuziasm, să văd și alte fețe! Și aici mă refer și la jucători și la staff, să nu mai vedem aceleași figuri mereu”, a spus Kiriță.

Fostul fotbalist important al roș-albilor din anii ’90 spune că numirea lui Cosmin Contra ca antrenor al lui Dinamo ar fi benefică echipei.

”Trebuie să schimbe. L-aș vedea pe Contra antrenor, ’Guriță’ are spriritul nostru, al generației mele, este bătăios, un antrenor care vrea să muncească și care are pasiune. De asta are nevoie Dinamo!

În plus, el și ca jucător avea același spirit pe care l-am avut și noi. Păi, dacă ar fi jucat cu Kazahstan, dacă nu provoca o fractură, sigur avea el o fractură”, a mai spus Giani Kiriță la ”Digi Sport Matinal”.