logo ASA Târgu Mureș ASA Târgu Mureș
2 - 0
Pandurii Târgu jiu logo Pandurii Târgu jiu
18 decembrie, ora 18:00, Digi Sport 1
46 |
Final de joc la Târgu Mureș. Caz fără precedent în Liga 1. Jucătorii de la Pandurii au refuzat să mai iasă pe gazon, iar centralul partidei a fluierat finalul, după ce a așteptat 3 minute. Gorjenii vor pierde la masa verde cu 3-0.
46 |
Jucătorii celor de la Pandurii Tg Jiu refuză să mai iasă pe gazon și s-ar putea ca meciul să nu mai continue. Centralul așteaptă 3 minute, după care va fluiera finalul jocului.
45 |
Pauză la Tg. Mureș! Gazdele conduc cu 2-0.
40 |
Rus șutează superb de la marginea careului de 16metri, însă mingea trimisă de el se duce puțin peste bara transversală.
36 |
Goooollll ASA!!! Gooooollll Vlad Morar!!! Morar este găsit bine la marginea careului de 6 metri și-l învinge pe Stanca cu o lovitură de cap.
19 |
Gooooooollllll ASA!!! Gooooolllll Mureșan!!! Kuku îl găsește bine în careuul de 16 metri pe Mureșan, care preia nestingherit și-l învinge fără probleme pe Stanca.
14 |
Rus pătrunde în careul de 16 metri, însă mingea trimisă de el se duce puțin pe lângă poartă.
7 |
Centralul întâlnirii a oprit jocul pentru a-și schimba ghetele, după ce a alunecat și a căzut de câteva ori pe gazonul înghețat, stârnind râsul jucătorilor.
6 |
Ocazie mare pentru ASA! Gabi Mureșan șutează din interiorul careului, însă mingea este respinsă de pe linia porții de un jucător advers. 
3 |
Prima ocazie a meciului aparține celor de la ASA! Cordoș reia spectaculos din interiorul careului însă portarul oaspeților respinge cu un ultim efort în corner.
2 |
Faze de cascadorii râsului la Târgu Mureș. Jucătorii nu se pot ține pe picioare din cauza terenului înghețat.
1 |
A început jocul! 
Marius Avram
Mircea Orbuleț
Sebastian Stoianov
12
Moga
14
Matei
4
Cordoș
23
Constantin
37
Mendy
13
Candrea
6
Mureșan
9
Ciolacu
17
Rus
77
Morar
11
Kuku
1
Podar Petho
2
Chertes
3
Szasz
31
Iacobovici
70
Netzer
78
Deaconu
94
Ursu
Dan Alexa
33
Stanca
3
Tudor
17
Pițian
18
Ungurușan
26
Pîrcălabu
7
Pirtea
70
David
4
Brînzan
11
Herea
52
Răuță
99
Dodoi
35
Negrilă
5
Pîrvulescu
Petre Grigoraș

Video rezumat: ASA Târgu Mureș - Pandurii Târgu jiu

ASA – Pandurii 2-0. Gorjenii au refuzat să mai iasă pe teren după pauză, iar centralul a fluierat finalul partidei

Terenul îngheţat a întrerupt partida ASA - Pandurii la jumătatea ei, scorul era 2-0 pentru gazde.

Problemele au început încă înainte de fluierul de start. Anunţaţi în primul 11 al lui Petre Grigoraş, Sânmărtean şi Pleaşcă au refuzat să intre pe teren. În prima repriză, jucătorii au renunţat la crampoane şi au încălţat ghete de sală, iar exemplul lor a fost urmat şi de centralul Marius Avram.

Gabi Mureşan şi Morar au adus-o în avantaj pe ASA în prima repriză, iar după pauză, doar jucătorii din Târgu Mureş au revenit de la cabine. Cu cinci jucători care au acuzat accidentări în primele 45 de minute şi doar un portar şi un jucător de câmp pe banca de rezerve, gorjenii au refuzat să Reia partida.

Conform regulamentului, Marius Avram a aşteptat să treacă trei minute din repriza secundă şi a fluierat finalul acesteia. Pandurii Târgu Jiu va pierde partida de la Târgu Mureş la masa verde şi va fi amendată.