logo Dinamo Dinamo
0 - 0
Concordia Chiajna logo Concordia Chiajna
20.09.2017, 21:00
Cătălin Popa
Vladimir Urzică
Gabriel Stroe
-
-

Dinamo - Concordia (astăzi, 21:00, Digi Sport 1). Duel între viitoarea şi fosta echipă a lui Miriuţă

Dinamoviştii nu resimt schimbările la nivelul băncii tehnice: speră să reuşească prima victorie după două etape în care au adunat doar un punct. Până la debutul lui Miriuţă, "câinii" şi-au impus să treacă de Concordia, echipă care i-a învins în sezonul trecut în ambele meciuri din sezonul regulat. Partida stă însă sub semnul întrebării din cauza codului galben de ploi şi vijelii.

"Deja am pierdut destul de multe puncte în meciuri în care nu ar fi trebuit s-o facem", a spus Diogo Salomao, completat de Ionuţ Nedelcearu: "Nu ne mai permitem să pierdem puncte, iar, până la urmă, noi intrăm în teren, jucătorii, care suntem aceiaşi, şi nu avem voie să ne împiedicăm împotriva Chiajnei".

Pe banca lui Dinamo va sta fostul secund al lui Ioan Andone, Iulian Mihăescu.

"Am fost solicitat pentru acest meci, am răspuns, normal, pozitiv, că aşa se cade, sunt de atâţia ani aici. Sper să facă un joc bun, să arate şi viitorului antrenor că merită, au valoare şi să obţină cele trei puncte care sunt de un real folos", a declarat Mihăescu.

Dinamo - Concordia va fi în direct la Digi Sport 1, astăzi, de la ora 21:00. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

ECHIPELE PROBABILE

Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Katsikas, St. Filip - Mahlangu, P. Anton, Hanca, Rivaldinho, Salomao - Bokila.

Concordia: Bălgrădean - Patache, Manasse, A. Marc, Fota - Oct. Deaconu, Babici, M. Cristescu, Kortzorg - Bud, Bawab.