logo Dinamo Dinamo
3 - 1
Steaua logo Steaua
30 noiembrie 2016, 20:30
90+4 |
FINAL DE MECI! Dinamo îşi păstrează invincibilitatea din derby, începută în sezonul trecut, şi obţine primul succes în faţa marii rivale pe Arena Naţională. O victorie care relansează lupta pentru titlu în Liga 1, în condiţiile în care avansul Stelei în fruntea clasamentului rămâne de doar un punct. 
88 |
Cartonaş galben primit de Busuladzic. 
85 |
Ultima schimbare la Dinamo. Cecarelli a intrat în locul lui Lazăr. 
83 |
Ocazie Dinamo! Replica elevilor lui Ioan Andone a venit imediat, în urma unui corner. Gnohere a fost aproape să profite de o indecizie a lui Niţă, însă, până la urmă, portarul Stelei a reuşit să reţină. 
82 |
Ocazie Steaua! De Amorim a pătruns frumos pe stânga şi a centrat în faţa porţii, de unde Boldrin a reluat din prima, dar prea relaxat, iar Penedo a reuşit să respingă. Pe urmărire, Adi Popa a fost blocat, iar faza s-a încheiat doar cu un corner pentru roş-albaştri. 
76 |
O nouă modificare la gazde. Nemec i-a lăsat locul lui Gnohere, 
74 |
Ocazie Dinamo! Lazăr a avut o şansă bună de a profita de spaţiile tot mai mari din apărarea Stelei, dar şutul său din unghi, la colţul lung, a fost respins cu piciorul de Niţă. 
71 |
Galben şi pentru Nemec, după o intrare asupra lui Pintilii. 
68 |
Cartonaş galben primit de Ovidiu Popescu, după un duel cu Busuladzic.
66 |
Schimbare la Dinamo. May a intrat în locul lui Hanca. 
58 |
GOOOOOL, 3-1 Dinamo! Nemec majorează diferenţa de pe tabelă, înscriind în poarta goală, după o eroare uriaşă născută din lipsa de comunicare între Niţă şi Tamaş. 
53 |
Schimbare la Steaua. Jakolis a intrat în locul lui Bourceanu. 
46 |
A început repriza a doua. 
45+6 |
PAUZĂ! Dinamo conduce cu 2-1 în faţa Stelei, revenind după ce a primit gol încă din startul partidei, în urma unui penalty. 
45+4 |
GOOOOOL, 2-1 Dinamo! Gazdele preiau conducerea exact înainte de pauză, prin Nedelcearu. Fundaşul "câinilor" a primit o mingea în careu de la Hanca şi, profitând de marcajul prea larg al lui Momcilovic, s-a întors şi l-a învins pe Niţă cu un şut plasat. 
40 |
Ocazie Steaua! Contraatac foarte bun al roş-albaştrilor, finalizat de William De Amorim cu un şut cu piciorul stâng. Mingea a fost pe direcţia lui Penedo, care a prins fără emoţii. 
37 |
GOOOOOL Dinamo, 1-1! Hanca a transformat lovitura de la 11 metri şi a restabilit egalitatea, deşi execuţia lui nu a fost una foarte bună. 
36 |
Cartonaş galben primit de Pintilii. 
36 |
Penalty pentru Dinamo. Ovidiu Haţegan a acordat lovitură de la 11 metri în favoarea gazdelor, după un duel între noul intrat Pintilii şi Busuladzic.
35 |
Ocazie Dinamo! Prima apariţie periculoasă a alb-roşiilor în careul advers. Rotariu a trimis însă mult peste poartă cu capul, dintr-o poziţie foarte bună. 
33 |
Schimbare la Steaua. Muniru, accidentat, a fost înlocuit de Pintilii. 
19 |
Fază controversată în careul lui Dinamo. Steliano Filip a greşit, iar Adi Popa a intrat în careu şi a căzut, după o intervenţie a fundaşului stânga. Ovidiu Haţegan a lăsat, însă, jocul să continue, chiar dacă purtătorul banderolei la Steaua a solicitat penalty. 
4 |
GOOOOOL, 1-0 Steaua! Boldrin a executat impecabil lovitura de la 11 metri şi a deschis scorul scorul în al doilea derby al sezonului. După marcarea golului, brazilianul nu a uitat de victimele accidentului aviatic din Columbia.  
1 |
Început de meci incredibil. Steaua obţine un penalty, după doar câteva secunde de la lovitura de start. Tamaş a trimis o pasă lungă, Boldrin a prelungit inteligent cu capul, iar De Amorim a fost faultat în careu de Penedo, care a intrat mult prea energic în încercarea de a-l bloca pe jucătorul roş-albaştrilor. 
1 |
A început meciul. 
1 |
Timp de câteva minute, pe stadion s-au stins luminile, pentru a permite galeriei lui Dinamo să-şi prezinte coregrafia pregătită special pentru acest derby. 
Ovidiu Hațegan
Octavian Șovre
Sebastian Gheorghe
26
Penedo
29
Romera
5
Nedelcearu
28
Maric
7
Filip
6
Busuladzic
9
Rotariu
4
Hanca
15
Nistor
8
Lazăr
17
Nemec
1
Brănescu
2
Mihai Popescu
10
Gnohere
13
D.Popa
18
Mahlangu
21
Vlad Olteanu
24
Cecarelli
Ioan Andone
1
Fl. Niță
23
Ov. Popescu
4
Tamaș
13
Toșca
15
Momcilovic
55
Bourceanu
11
Muniru
77
Ad. Popa
27
Boldrin
29
De Amorim
14
Golubovic
33
Stăncioiu
5
Pintilii
16
Vîlceanu
17
Jakolis
20
Achim
21
Moke
44
Enache
Laurențiu Reghecampf

Video rezumat: Dinamo - Steaua

Dinamo - Steaua 3-1. Liderul, KO! "Câinii" relansează campionatul, cu prima victorie în derby pe Arena Naţională 

Dinamo a câştigat pentru prima oară un derby cu Steaua disputat pe Arena Naţională, scor 3-1, deşi partida a început cum nu se poate mai prost alb-roşii. Vicecampioana a condus încă din start, dar elevii lui Ioan Andone au întors rezultatul până la pauză, apoi au mai marcat o dată în repriza a doua. Deşi au ajuns la trei etape consecutive fără victorie, roş-albaştrii rămân pe primul loc, dar avansul lor în fruntea clasamentului s-a redus la un singur punct.

Marele derby al Ligii 1 a avut parte de un început incredibil. La doar 9 secunde de la primul fluier al lui Ovidiu Haţegan, Steaua a obţinut penalty, după ce Penedo l-a faultat în careu pe De Amorim. Boldrin a executat impecabil şi a deschis scorul, dedicând golul victimelor accidentului aviatic din Columbia.

Roş-albaştrii au mai cerut un penalty, în minutul 19, dar arbitrul a considerat regulamentară intervenţia lui Steliano Filip la Adi Popa.

Laurenţiu Reghecampf a fost obligat să facă o primă schimbare după doar o jumătate de oră de joc. Muniru s-a accidentat şi Pintilii i-a luat locul, însă acesta nu a intrat foarte bine în joc. La doar două minute de la introducerea sa pe teren, l-a faultat pe Busuladzic în careu, iar Haţegan a acordat al doilea penalty al meciului.

Hanca şi-a asumat responsabilitatea execuţiei şi a înscris cu ceva emoţii, pentru ca în prelungirile primei reprize, Nedelcearu să profite de inerţia lui Momcilovic pentru a înscrie golul de 2-1, stabilind astfel rezultatul la pauză.

În partea a doua, lucrurile au continuat să meargă perfect pentru Dinamo. În minutul 58, Tamaş şi Niţă s-au încurcat, iar Nemec a profitat de gafa celor doi şi a marcat al treilea gol al alb-roşiilor.

"Câinii" se puteau desprinde în minutul 74, dar Niţă l-a blocat pe Lazăr, iar în ultimele minute, Boldrin şi Adi Popa au irosit la aceeaşi fază şansa de a o readuce în joc pe Steaua. Gnohere a ratat ultima ocazie a meciului, care s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea echipei lui Ioan Andone, primul eşec suferit de Reghecampf în faţa marii rivale din postura de antrenor al Stelei.