• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Ciprian Marica (30 de ani) are doar câteva zile de când se antrenează cu Steaua, suficiente însă pentru a trage niște concluzii legate de staff-ul pe care și l-a format Laurențiu Reghecampf.

Atacantul, care a contribuit cu un assist în amicalul cu Young Boys Berna, scor 2-2, primul al său în tricoul roș-albaștrilor, a rămas uimit de metodele de antrenament pe care le folosește Thomas Neubert, preparatorul fizic al campioanei.

”Auzisem până să vin la Steaua despre Neubert, dar am crezut că sunt și vorbe așa puțin exagerate. Dar, acum pot spune că sunt surprins de metodele pe care le folosește. Faptul că avem un preparator neamț este un plus pentru România.

Este foarte greu, dar și foarte eficient în egală măsură. Ceea ce mă bucură este că mă simt excelent. Am avut mai multe discuții în particular cu Tommy și sunt sigur că vom avea succes”, a spus Marica.

Interesant este și faptul că deși Neubert vorbește bine românește, Marica se conversează cu preparatorul Stelei doar în limba germană. 

Marica a explicat că a ales să semneze cu Steaua și după ce a purtat o discuție cu Reghe.

”Am discutat foarte mult cu Laurenți pe tema Steaua, pe ce vrea să facă la această echipă și m-am regăsit în planul lui”, a mai spus Marica.