• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Steaua - Gaz Metan. Adrian Popa (28 de ani) nu a fost inclus în primul 11 al Stelei pentru meciul cu medieșenii, din etapa a 12-a a Ligii 1 iar motivul nu este unul de natură disciplinară.

MM Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor, a spus, într-o intervenție EXCLUSIVĂ la Digi Sport, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, care este situația mijlocașului de bandă.

”Adi Popa va juca la Steaua cât timp va merita să o facă. Este unul dintre jucătorii noștri importanți, este un stelist venit din galerie, ținem foarte mult la el. De altfel, face parte și din cei 15 jucători care nu au voie să joace pentru echipa a doua”, a spus MM.

Oficialul vicecampioanei, care a revenit pe bancă după perioada de suspendare, a lăsat de înțeles că Popa are șanse importante de a pleca de la Steaua în pauza de iarnă și că tocmai din acest motiv nu s-a mai pus problema unei noi propuneri de prelungire.

”Adi va termina contractul cu Steaua, scadent în vară, și probabil va alege să plece la o altă echipă, pentru că este un jucător important, fotbalist de echipă națională. 

A fost menajat acum, pentru că joi ne așteaptă un meci extrem de important pentru noi, contra celor de la Zurich. Dacă vom găsi o soluție bună pentru el, dar și pentru club, atunci va pleca la iarnă. dacă nu, va pleca la vară”, a spus MM Stoica la Digi Sport.

Despre viitorul său a vorbit chiar Adi Popa, la conferința de presă de dinaintea acestui meci de campionat. 

”Vom vedea la vară dacă voi prelungi sau nu contractul. Este timp pentru astfel de discuții, care se fac de obicei în ultima parte”, a spus Popa