• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

ASA Târgu Mureș a disputat miercuri, 20 ianuarie, în cantonamentul din Antalya, al treilea amical contra polonezilor Pogon Szczecin, scor 0-0.

Partida a fost prima pentru Adrian Mutu (37 de ani) în tricoul celor de la Târgu Mureș. Antrenorul vicecampioanei, Petre Grigoraș, l-a folosit din primul minut, în stânga, în linia de trei din spatele lui Țucudean.

Chiar dacă nu se află în cea mai bună formă fizică, ”Briliantul” a jucat 60 de minute, timp în care a fost și protagonistul cele mai mari ocazii a partidei.

În minutul 57, cu trei minute înainte de a fi înlocuit cu Laurențiu Buș, Mutu a primit o pasă pe stânga de la Voiculeț, după care a șutat puternic în fața porții, dar Țucudean nu a ajuns la minge.

Mutu a arătat o mare dorință de a juca, semn că apropierea turneului final din Franța îl ambiționează și mai mult.

ASA Târgu Mureș: Stăncioiu - G. Matei (Romario 54), M. Constantin, Balic, Velayos - G. Mureșan (Candrea 84), Brandan - Jazvic (R. Costa 71), Voiculeț (Dedov 71), Mutu (L. Buș 60) - Țucudean (Axente 71).
Antrenor: Petre Grigoraș