• Finala Cupei României: Astra - Voluntari se joacă sâmbătă, 27 mai, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 20:45
  • Cupa Angliei: finala Arsenal - Chelsea se joacă pe Digi Sport 1, sâmbătă, 27 mai, de la ora 19:30. În aceeaşi zi vă oferim şi finala Cupei Spaniei, Barcelona - Alaves, pe Digi Sport 1, de la 22:30

ASA Târgu Mureș a disputat miercuri, 20 ianuarie, în cantonamentul din Antalya, al treilea amical contra polonezilor Pogon Szczecin, scor 0-0.

Partida a fost prima pentru Adrian Mutu (37 de ani) în tricoul celor de la Târgu Mureș. Antrenorul vicecampioanei, Petre Grigoraș, l-a folosit din primul minut, în stânga, în linia de trei din spatele lui Țucudean.

Chiar dacă nu se află în cea mai bună formă fizică, ”Briliantul” a jucat 60 de minute, timp în care a fost și protagonistul cele mai mari ocazii a partidei.

În minutul 57, cu trei minute înainte de a fi înlocuit cu Laurențiu Buș, Mutu a primit o pasă pe stânga de la Voiculeț, după care a șutat puternic în fața porții, dar Țucudean nu a ajuns la minge.

Mutu a arătat o mare dorință de a juca, semn că apropierea turneului final din Franța îl ambiționează și mai mult.

ASA Târgu Mureș: Stăncioiu - G. Matei (Romario 54), M. Constantin, Balic, Velayos - G. Mureșan (Candrea 84), Brandan - Jazvic (R. Costa 71), Voiculeț (Dedov 71), Mutu (L. Buș 60) - Țucudean (Axente 71).
Antrenor: Petre Grigoraș