• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO CS U Craiova - Dinamo 2-1. Oaspeţii nu îşi revin şi ajung la 3 înfrângeri consecutive şi la patru meciuri fără victorie.

Echipa lui Ioan Andone a fost învinsă, după un gol înscris de Briceag, cu 20 de minute înainte de final, presiunea fiind una mare pe tehnicianul din "Ştefan cel Mare". Prezent la meci, Adi Mutu a fost critic la adresa jucătorilor.

"Băieţii au încercat, s-au zbătut, dar nu s-au ridicat la nivelul jocului. Suntem Dinamo Bucureşti şi aşteptăm mai mult, băieţii sunt datori şi ştiu lucrul ăsta. Sper să fie ultima sincopă. Suntem pe un loc care nu ne convine deloc. Am fost la brigada de abritri şi i-am felicitat. 

Lucrurile nu merg cum îşi doreşte domnul Negoiţă. Îi dau dreptate că nu e mulţumit de rezultatele din ultimele etape. Nu sunt aici să fiu sperietoare", a spus managerul general, la finalul meciului.

După primele 12 etape disputate din Liga 1, Dinamo este abia pe locul 8 în clasament, la nu mai puţin de 10 puncte în spatele rivalei Steaua şi la 3 lungimi de ultimul loc de play-off.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI MUTU