• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Steaua a pierdut marele derby cu Dinamo, scor 1-3, iar lupta pentru titlu în Liga 1 a fost relansată. La finalul meciului în care a suferit primul eşec în faţa marii rivale ca antrenor al roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf a recunoscut că echipa sa se află în criză.

Liderul campionatului a ajuns la trei etape consecutive fără victorie, iar avansul pe care Steaua îl are în fruntea clasamentului a rămas de un singur punct. Cu toate acestea, tehnicianul vicecampioanei este convins că elevii săi vor depăşi momentul dificil şi spune că nu se teme că ar putea pierde titlul.

"Suntem în criză, dar vom ieşi din ea fără probleme. E nevoie de răbdare şi discuţii cu jucătorii. Acum nu putem face multe lucruri, pentru că nu putem transfera. Trebuie să fim mult mai concentraţi şi să analizăm unde am greşit. Nu mi-e teamă că putem pierde titlul", a declarat Reghecampf, la finalul partidei de pe Arena Naţională.

Antrenorul Stelei crede că diferenţa a fost făcută de fazele fixe, în urma unor astfel de momente Dinamo reuşind să marcheze de două ori.

"Nu avem nicio explicaţie pentru rezultat. Am început partida cu un avantaj foarte mare, pentru că am înscris în debut. Primeşti două goluri din faze fixe, acest lucru nu se poate. Aici vorbim de valoare, nu de altceva.

Eu am introdus jucătorii cei mai buni pe care îi am la dispoziţie. A fost o mare prostie din partea unor jucători. Nu au jucat ce ar fi trebuit să joace", a spus Reghecampf, la microfonul Digi Sport.

Steaua a deschis scorul dintr-un penalty acordat la chiar prima fază a meciului şi ar fi putut primi o altă lovitură de la 11 metri, la scorul de 1-0, la un duel între Adi Popa şi Steliano Filip. Reghecampf a refuzat însă să dea vina pentru eşec pe deciziile brigăzii conduse de Ovidiu Haţegan.

"Ar fi penibil să vorbesc de arbitraj după un aşa joc, dar am avut penalty în minutul 19", a precizat tehnicianul roş-albaştrilor.