• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamoviștii au terminat vacanța de iarnă astfel că de luni, 11 ianuarie, ei se vor întoarce la antrenamente sub bagheta lui Mircea Rednic. La reunire va fi prezent și cea mai nouă achiziție a roș-albilor, un portar în vârstă de 26 de ani, care practic revine în ”Ștefan cel Mare”.

Conducătorii clubului din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” au anunțat, prin intermediul site-ului oficial, faptul că Victor Rîmniceanu este noul fotbalist al lui Dinamo.

Practic, reprezentanții ”câinilor” au profitat rapid de faptul că Gică Hagi l-a transferat pe Peterson Pecanha de la Petrolul și astfel Rîmniceanu avea șanse infime de a mai juca pentru Viitorul.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Rîmniceanu a evoluat în acest sezon competițional pentru FC Viitorul și a adunat 18 partide în toate competițiile pentru echipa constănțeană. Noul portar al roș-albilor și-a început cariera la CSM Rm. Vâlcea și a mai evoluat pentru Gaz Metan CFR Craiova, Petrolul Ploiești, CS Otopeni, FC Dinamo II și Concordia Chiajna.

Rîmniceanu este a treia achiziție a lui Dinamo din această pauză, după Sergiu Hanca, fost la ASA Târgu Mureș și Vali Lazăr, revenit și el, dar de la Concordia Chiajna.

62 de meciuri a adunat Victor Rîmniceanu în Liga 1

2013 este anul în care Victor Rîmniceanu a debutat în Liga 1, în partida Concordia Chiajna - Corona Brașov 1-0

73 de partide a apărat Victor Rîmniceanu în Liga 2