• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO Juventus - Dinamo 0-3. Rivaldinho este jucătorul care a marcat primul gol din acest sezon pentru echipa lui Cosmin Contra. Celebrul său tată, Rivaldo, a postat pe Facebook golul înscris de fiul său.

Mai mult, fostul star al Barcelonei l-a anunţat pe atacantul de 22 de ani că va fi pe Arena Naţională la meciul tur cu Athletic Bilbao, din turul trei preliminar al Europa League.

"Tata e la Londra acum, încearcă să ajungă la București pentru a mă vedea jucând pe viu. Oricum, eu știu că se gândește la mine și probabil că va fi în tribună la partida cu Bilbao. Mi-a spus că el a dat multe goluri împotriva bascilor, mi-a zis că va fi foarte greu, însă nu imposibil să ne calificăm. Sper să reușesc și eu acest lucru", a spus Rivaldinho.

Rivaldinho a ţinut să precizeze din nou cât de mult s-a ataşat de clubul pentru care s-ar lăsa împuşcat.

"Sunt bucuros că am înscris, dar o să fiu fericit atunci când vom fi campioni. Pentru mine este important ca Dinamo să câștige meci de meci. Și aș face orice, chit că cineva m-ar împușca, da!, aș face asta pentru echipă. Suporterii sunt fabuloși, n-am mai văzut așa ceva în viața mea, ca ei să meargă cu noi, după autocar, până la stadion. Mă simt "câine roșu"", a adăugat brazilianul.

Atacantul a evoluat la Mogi Mirim, în Brazilia, în liga secundă, în aceeași echipă cu tatăl său. A ajuns apoi în Europa, la Boavista, unde nu a jucat decât un meci, înainte să plece în Brazilia, în ligile inferioare.

În tricoul lui Dinamo, acesta a marcat trei goluri şi şi-a trecut în cont şi un assist.