• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Narcis Răducan, președintele celor de la Pandurii, a spus că plecarea lui Momcilovic la Steaua nu este neapărat o pierdere pentru gorjeni, mai ales că fundașul stânga intrase în ultimele șase luni de contract.

”250.000 de euro pentru Momcilovic este o sumă corectă, mai ales că vom folosi acești bani pentru a aduce patru jucători”, a spus Răducan la Digi Sport.

Unul dintre acești patru jucători este Adrian Ropotan (29 de ani), de la Petrolul Ploiești, conform phon.ro. Ex-dinamovistul, care va face cuplu la ”închidere” cu Săpunaru la Pandurii, a profitat de o clauză din contract potrivit căreia putea să plece oricând de la gruparea ploieșteană în cazul unei oferte superioare. 

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Când a revenit în Liga 1, la Petrolul, în vara anului trecut, Ropotan a spus că nu este ”nici câine, dar nici lup!”.

”Nu sunt nici câine, nici lup. Eu sunt un om. Mi se spune Ropo”, a spus, râzând, Ropotan.

Adrian Ropotan a ajuns exact la echipa împotriva căreia a debutat în Liga 1. La 18 martie 2006, mijlocașul a jucat primul său meci în partida Pandurii - Dinamo 0-2! Iată că după nouă ani, Ropotan a ajuns să semneze chiar cu gorjenii.

În afara lui Ropotan, la Pandurii a mai ajuns, în iarna aceasta și Florin Acsinte, fostul jucător al celor de la FC Botoșani.