• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO Steaua - Gaz Metan 0-1. Eduard Stăncioiu (35 de ani) a jucat primul său meci ca titular pentru Steaua în Liga 1, dar nu a avut deloc motive să fie fericit la finalul partidei de pe ”Arena Națională”.

Goalkeeper-ul a fost prins pe contre-pied la faza din minutul 26, atunci când Mitrea a deviat balonul în propria-i poartă.

”Am prins o seară în care, după penalty-ul ratat, mi-am dat seama că orice am face, nu vom putea să înscriem. Golul lor a fost norocos... Nu am reușit să revăd faza. Am plecat pe traiectoria mingii, care a fost deviată.

Îmi pare rău că nu am putut să fac mai mult, a fost un gol unde și hazardul a avut un cuvânt important de spus. Îmi pare foarte rău de rezultat, pentru că mi-am dorit să debutez la Steaua în Liga 1 cu o victorie. 

Este una dintre cele mai triste seri din cariera mea, deși nu am pierdut mare lucru. Însă, personal, îmi pare rău că nu am făcut mai mult pentru ca această echipă să câștige”, a spus, trist, Stăncioiu la final.

Stăncioiu crede că acest eșec cu medieșenii a fost un accident și că echipa va arăta mult mai bine în meciul următor, cel cu Zurich, din Europa League, de joi, 20 octombrie, de pe ”Arena Națională.”

”Reghe a fost foarte pozitiv, ne-a încurajat, o să ne pună pe picioare, sunt convins, pentru că mereu a luat deciziile corecte. Nu suntem și nu ne considerăm campioni, vom fi la final după ce se va trage linie. Veți vedea altceva la meciul următor”, a mai spus Stăncioiu, la flash-interviul pe care l-a acordat pentru Digi Sport.