• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua a transferat în această iarnă 10 jucători, după ce l-a legitimat și pe Timo Gebhart, dar oficialii roș-albaștrilor nu au încheiat campania de achiziții.

În afara unui fundaș dreapta și a unui apărător central, campioana mai este în căutarea unui portar. Laurențiu Reghecampf a explicat, ÎN DIRECT la Digi Sport, faptul că își dorește un portar care să le pună probleme lui Niță și lui Cojocaru, dar să fie un goalkeeper cu talie.

Surse apropiate clubului bucureștean susțin că Silviu Lung jr (26 de ani), de la Astra, corespunde cerințelor staff-ului tehnic al Stelei, astfel că în cel mai scurt timp se vor demara negocierile dintre cele două părți.

Lung jr, care mai are contract cu Astra până în vara lui 2018, este unul dintre portarii echipei naționale, cu șanse foarte mari de a face parte din lotul pentru Euro 2016.

Până acum, Constantin Budescu, Gabriel Enache, Denis Alibec, William De Amorim, Junior Morais şi Valerică Găman sunt fotbaliştii pe care i-a vrut Gigi Becali, dar, cel puțin momentan, niciunul n-a semnat cu roș-albaștrii.

Faptul că Steaua își dorește un portar cu talie reprezintă principalul argument pentru care Mario Felgueiras nu se află în atenția campioanei, chiar dacă a devenit liber de contract.

Dacă va ajunge la Steaua, Silviu Lung jr îi va călca pe urme tatălui său, Silviu Lung, care a fost portarul roș-albaștrilor două sezoane, în perioada 1988-1990.