• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Steaua nu mai are acces în Ghencea după ce Gigi Becali nu a fost de acord cu condițiile financiare impuse de către reprezentanții Clubului Sportiv al Armatei. De ceva vreme, Mirel Rădoi și jucătorii săi se tot plimbă pentru antrenamente pe la Mogoșoaia, Buftea sau Domnești, în funcție de acțiunile loturilor naționale.

Rădoi a insistat de multe ori, ultima dată chiar în studioul Digi Sport, că Steaua are nevoie de o bază fixă de pregătire și că nu mai vrea să se tot plimbe prin Ilfov, iar oficialii campioanei au promis că vor rezolva problema.

Zilele acestea, finanțatorul Gigi Becali le-a transmis subalternilor că vrea să mute echipa în provincie, dacă în București nu mai are unde juca. Finanțatorul roș-albaștrilor a venit chiar cu propunerea concretă de a muta echipa la Pitești și i-a transmis lui Valeriu Argăseală să se ocupe de formalități și să ajungă la un acord cu oficialitățile locale. Totul pentru ca Steaua să-și dispute partidele de pe teren propriu pe Stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești. În plus, se vorbește chiar ca echipa să se antreneze acolo și să termine astfel cu naveta.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Acest scenariu pare mai degrabă unul menit a le forța mâna celor de la Armată, astfel ca până la urmă echipa să revină în Ghencea, acolo unde vor jucătorii, staff-ul tehnic și suporterii.

Pe lângă faptul că au rămas fără baza de pregătire, cei de la Steaua s-au trezit și în imposibilitatea de a mai evolua pe Arena Națională. Cel mai mare stadion al țării a fost închis temporar, astfel că steliștii au fost ”obligați” să joace acasă, la Cluj, pe terenul celor de la CFR, după ce și varianta Severin a căzut, încă din fașă.

Mirel Rădoi a dezvăluit, tot la Digi Sport, și faptul că Gigi Becali a dorit să cumpere baza BNR din Cotroceni, dar afacerea nu s-a materializat din cauza sumei mari care a fost cerută de către proprietari.

În tot acest scandal, în Ghencea s-au antrenat cei de la Pandurii, alt act care l-a enervat pe finanțatorul Stelei. 

Pe 22 martie 2015 a jucat Steaua ultima dată în Ghencea, la victoria cu 4-1 contra Viitorului (VIDEO). În luna iulie, a părăsit cu totul baza sportivă a Armatei. Chiar dacă președintele clubului de fotbal, Valeriu Argăseală, a avut câteva întrevederi cu omologul său de la CSA, generalul George Boroi, cele două părți încă nu au ajuns la un acord și o revenire a Stelei în Ghencea este în continuare doar un vis frumos pentru suflarea roș-albastră.

Stadionul Steaua (28.000 de locuri) a fost gazda celei mai galonate echipe din România încă din 1974. Arena a fost inaugurată pe 9 aprilie 1974, cu ocazia unui meci amical Steaua - OFK Belgrad 2-2.