• EUROPEAN QUALIFIERS (CM): Anglia - Lituania e duminică, la ora 19:00, în direct la Digi Sport 1
  • EUROPEAN QUALIFIERS (CM): Muntenegru - Polonia e duminică, la ora 21:45, în direct la Digi Sport 1

 

 

VIDEO Steaua - Gaz Metan. Roș-albaștrii au disputat un nou meci pe Arena Națională în fața unor tribune mai mult goale, decât pline. Trupa lui Laurențiu Reghecampf a beneficiat doar de susținerea noii galerii ”Peluza roș-albastră”, formată din câteva sute de persoane.

MM Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei, a vorbit, înaintea acestui meci cu medieșenii, și despre acest subiect, într-o intervenție ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

”Dacă n-ar fi atât de prezenți pe rețelele de socializare, probabil ar fi pe stadion. Eu am mai spus, este vorba despre comoditate. Faptul că acum suntem pe primul loc... Da, anul trecut, n-ai câștigat campionatul, dar acum suntem pe drumul cel bun.

Nu văd motive să nu vină. Asta este, rămânem cu satisfacția de a umple stadioanele prin țară”, a spus MM la Digi Sport.

Ruptura dintre vechea galerie și echipa de fotbal s-a produs după decizia pe care a dat-o Înalta Curte de casație și Justiție în decembrie 2014, prin care se spunea că marca Steaua aparține celor de la CS Steaua. Deși Gigi Becali a prezentat public o decizie a Tribunalului București, din mai 2016, prin care se spunea că actuala echipă este continuatoarea celei dinainte de evenimentele din ’89, suporterii din galerie nu și-au schimbat optica și continuă să stea departe de elevii lui Laurențiu Reghecampf.