• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua s-a reunit deja, ba chiar a plecat în primul cantonament al iernii, cel din Antalya, în timp ce Astra, care s-a reunit sâmbătă, 9 ianuarie, va pleca luni, 11 ianuarie, în cantonament în Cipru.

Tocmai de aceea, oficialii Stelei au intensificat negocierile cu omologii celor de la Astra pentru a ajunge la un consens în privința celor patru fotbaliști doriți de Gigi Becali: Budescu, De Amorim, Morais și Enache.

STEAUA POATE FI VOTATĂ LA PREMIILE DIGI SPORT, CATEGORIA "ECHIPA ANULUI"!

Budescu (26 de ani) se află în cap de listă, mai ales că fotbalistul se pare că a ajuns la o înțelegere cu roș-albaștrii. Marius Șumudică a spus pentru postul de radio Sport Total FM că sunt șanse ca vedeta giurgiuvenilor să ajungă sub comanda lui Laurențiu Reghecampf.

”Nu exclud ca transferul lui Budescu la Steaua să se facă, dar dacă va fi așa va fi în termeni extrem de duri! Un transfer nu se face așa ușor, că îți flutură cineva pe la nas un teanc de euro iar noi trebuie să stăm cuminți, într-un colțișor, pe coji de nucă.

Eu am vorbit cu patronul clubului arab, m-au întrebat foarte multe lucruri despre Budescu. Ei au acum probleme cu bugetul , acolo banii se dau în vară, de la Comitetul Olimpic. Pentru Budescu, Astra primea acum 700.000 de euro și 500.000 de euro în vară”, a spus Șumudică la sptfm.ro.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport