• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

9 goluri s-au marcat în această etapă a Ligii 1, iar 3 dintre ele s-au marcat din lovituri libere. Au fost reușite spectaculoase, două fiind chiar în același meci, Voluntari - Târgu Mureș, 1-1.

În minutul 36 al jocului de la Voluntari, Adrian Bălan a deschis scorul cu o execuție excelentă, care l-a surprins nepregătit pe Mingote, veteranul din poarta oaspeților. Fosta vicecampioană a României a egalat tot dintr-o lovitură liberă: la aceeași poartă, în minutul 48, Vlad Morar a tras foarte bine, iar Balauru nu a putut evita golul de 1-1.

VIDEO GOLUL LUI BĂLAN

VIDEO GOLUL LUI VLAD MORAR

La Cluj, pe arena din Gruia, Filipe Nascimento a adus victoria celor de la CFR cu CSM Poli Iași, scor 1-0. În minutul 58, mijlocașul a avut o execuție splendidă, dovedind că este într-o formă foarte bună: a marcat de fiecare dată în ultimele 3 etape din Liga 1.

VIDEO GOLUL LUI NASCIMENTO

Cine a reușit cel mai frumos gol?

  • Filipe Nascimento (CFR)
  • Vlad Morar (Târgu Mureș)
  • Adrian Bălan (Voluntari)

Luni, de la ora 18:00, ACS Poli Timișoara o întâlnește pe Viitorul, iar apoi CS U Craiova va juca împotriva lui Dinamo, de la ora 20:30. Ambele meciuri, ultimele ale etapei cu numărul 12, sunt ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele video pot fi urmărite ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!