• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Scandalul dintre Steaua și echipa națională, pe seama celor șase jucători care nu au mai ajuns până la urmă în cantonamentul primei reprezentative din Antalya, a iscat mai multe discuții în fotbalul românesc.

Dani Coman, președintele celor de la Astra Giurgiu, a spus ferm, în cadrul unei intervenții ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, că cea mai bună măsură în acest scandal ar fi depunctarea campioanei.

”Și eu mi-aș fi dorit ca jucătorii mei să fie prezenți la antrenamente în al doilea stagiu de pregătire. Am văzut declarația lui Reghe, am văzut și declarația domnului Iordănescu, sunt un pic în contradictoriu.

Sunt convins că Federația va lua decizia potrivită și va avea mare grijă să nu se creeze un precedent, pentru că se va crea un precedent periculos dacă nu se vor lua măsuri”, a spus Coman la Digi Sport.

Oficialul liderului din Liga 1 nu ar fi de acord doar cu o măsură pecuniară.

”Așa și eu aș fi vrut să dau 5.000 de euro și să am jucătorii în al doilea stagiu de pregătire, dar sunt convins că sunt și alte sancțiuni care ar putea fi împotriva clubului.

Mă gândesc la depunctare, mă gândesc la orice altceva, dar nu la o amendă pentru că amenda n-a rezolvat nimic. Cu siguranță, la viitoarele stagii de pregătire sau poate chiar meciuri oficiale, amicale și alte cluburi vor proceda la fel.

Nu m-ar încălzi dacă Steaua ar fi depunctată. Dacă sunt mai bun ca Steaua vreau să câștig pe teren, dar nu e normal ce s-a întâmplat și cred că s-ar crea un precedent periculos”, a mai spus Coman la Digi Sport.