• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cristian Bălgrădean (27 de ani) are parte la Craiova de un deja vu. Pus pe liber de Dinamo din cauza salariului mare, portarul trece prin aceeaşi situaţie şi la CSU Craiova.

Căpitanul din toamnă al oltenilor e de acord să rezilieze contractul doar dacă îi sunt plătite cele două luni restante plus bonusurie financiare.

”Cei din conducere mi-au spus clar că nu se mai bazează pe serviciile mele, din cauza contractului mare pe care nu mi-l mai pot plăti”, a spus Bălgrădean, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Goalkeeperul, care a cochetat și cu naționala, a spus și care sunt condițiile în care este de acord să se despartă de clubul din Bănie.

”Am fost de acord cu propunerea lor doar dacă îmi vor achita banii pe care-i am de luat. Doar așa vom rezilia de comun acord”, a mai spus Bălgrădean.

Situația de la CSU Craiova a fost discutată și de Sorin Cârțu, fostul antrenor al ”juveților”.

”Ce văd acum la Craiova are iz de Minerul Lupeni. Nu o să mă auziți niciodată că discut ceva despre Craiova. S-au comportat foarte urât cu tot ce au însemnat oameni ai orașului ăsta”, a spus Cârțu, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

În aceeaşi situaţie ca Bălgrădean mai sunt alţi trei jucători de la CSU Craiova. Este vorba despre Costin Curelea, Viorel Ferfelea şi Thaer Bawab au fost şi ei anunţaţi că nu mai intră în planurile echipei din cauza salariilor prea mari.

8.000 de euro încasa lunar Bălgrădean la CSU Craiova.