• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Oficialii celor de la Astra Giurgiu s-au cam săturat și ei de ”telenovela Budescu” și așteaptă ca jucătorul să ia, în final, o decizie.

Dani Coman, președintele liderului din Liga 1, a spus că vorbește zilnic de câte 10 ori cu fotbalistul și că speră ca în maximum două zile să ia o decizie legată de viitorul său profesional.

”Sper ca într-o zi, două să ia o decizie pentru că este și spre binele clubului, dar și al lui personal, pentru că trebuie să facă o pregătire centralizată. Sigur, el se antrenează zilnic, dar altceva este când o faci la un club.

Singura certitudine este aceea că nu cred că va rămâne la Astra, pentru că are oferte foarte bune. Acestea, din punct de vedere al clubului nostru, sunt sensibil egale, și aici mă refer la cea din China, din Qatar și la cea a Stelei. Toate plătesc integral suma de transfer în 48 de ore sau în maximum 72 de ore.

Din punctul său de vedere, însă, oferta din China nu poate rivaliza cu nimeni, este absolut fabuloasă”, a spus Coman, ÎN DIRECT la emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

Chestionat dacă nu se teme că Budescu ar putea rata prezența la Euro, dacă va alege China, fostul portar a replicat:

”Până la urmă, după ce te lași de fotbal, nimeni nu te întreabă dacă ai fost la Euro. Te întreabă dacă ai euro.”

Enache nu este dorit doar de Steaua

Coman a spus că și Gabriel Enache are mai multe oferte, cea mai recentă sosind chiar miercuri, 27 ianuarie, pe adresa clubului.

”Enache este jucătorul nostru. S-a făcut o ofertă din partea Stelei, dar mai sunt oferte și din afară, cum ar fi din Grecia. Plus că am mai primit una de la un club dintr-un campionat puternic, pe care o vom prezenta. Sper ca Enache să se gândească bine ce va face, pentru că este tânăr.

În cazul în care va rămâne la Astra, va trebui să le ceară scuze colegilor pentru declarațiile pe care le-a făcut în ultima vreme”, a mai spus Coman la Digi Sport