• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Perioada de transferuri în Liga 1 nu s-a încheiat, astfel că oficialii Stelei nutresc în continuare speranța că vor obține semnătura jucătorilor preferați de la Astra. În acest moment, campioana îi are în vizor pe Enache, Găman și Silviu Lung jr, după ce Budescu se pare că a ales să joace în liga a doua din China.

Dani Coman, președintele executiv al liderului din Liga 1, a explicat ce se va întâmpla cu Găman dacă acesta va semna cu Steaua. Este de notorietate faptul că atât Valerică, cât și Enache, au intrat deja în ultimele șase luni de contract cu Astra și pot semna cu orice echipă își doresc. 

”Găman este sub contract cu Astra Giurgiu. Noi avem foarte mare încredere în el, indiferent de ceea ce va decide să facă. Nu se va pune niciodată problema ca Valerică Găman să meargă să se antreneze singur sau să se antreneze cu echipa a doua. Va face parte din lotul primei echipe, va juca.

Poate să semneze cu oricine. Îi știm caracterul și să fiți convinși că el va face parte în continuare din lotul primei echipe și va juca meci de meci”, a spus Coman.

”Cu banii pe Budescu, plătim datoriile și ne mai rămân și bani mulți!”

Oficialul giurgiuvenilor are încredere că transferul lui Budescu în China se va realiza, mai ales că acest lucru va fi echivalent cu achitarea datoriilor.

”Banii vor veni atunci când îi vom vedea în cont. Dar nu cred că avem o problemă foarte mare din punct de vedere financiar. Am plătit jucătorilor luna noiembrie, am plătit chiriile, le-am plătit o parte din prime. Într-adevăr, mai sunt datorii către jucători și staff-ul tehnic, dar nu cred că este o situație dezastruoasă.

Din banii pe care-i plătesc chinezii pe Budescu vom acoperi toate cheltuielile clubului și ne vor mai rămâne și foarte mulți bani”, a mai spus Coman.